Логотип

Івано-Франківське обласне відділення МАН України

Адреса:

вул. Шевченка, 79, к. 101,

м. Івано-Франківськ, 76018

E-mail: man.if@ukr.net

Новини

Конкурс молодіжних науково-технічних проєктів «InventorUA»

Конкурс молодіжних науково-технічних проєктів «InventorUA»

З 8 по 9 грудня 2023 року у м. Київ відбувся II етап фінальний етап Всеукраїнського конкурс молодіжних науково-технічних проєктів «InventorUA», на якому переможці І етапу презентували свої науково-технічні та інноваційні проєкти.

14.12.2023
IIІ етап обласного конкурсу дослідницьких проєктів  для учнів 7-8 класів

IIІ етап обласного конкурсу дослідницьких проєктів для учнів 7-8 класів

У жовтні-листопаді 2023 року вперше відбувся обласний конкурс дослідницьких проєктів для учнів 7-8 класів. І і ІІ етапи проводилися на рівні територіальних громад та районних відділів (управлінь) освіти.

28.11.2023
Семінар-практикум  «Індивідуальний підхід і диференціація у процесі навчання та підготовки до написання науково-дослідницької роботи філологічного напряму»

Семінар-практикум «Індивідуальний підхід і диференціація у процесі навчання та підготовки до написання науково-дослідницької роботи філологічного напряму»

Відповідно до плану роботи Івано-Франківського обласного відділення Малої академії наук України 10 листопада 2023 року на базі обласного відділення МАН відбувся семінар-практикум «Індивідуальний підхід і диференціація у процесі навчання та підготовки до написання науково-дослідницької роботи філологічного напряму» (у рамках методичного проєкту-супроводу «Від креативного педагога до творчої особистості учня. Партнерська взаємодія»).

16.11.2023
Інноваційний простір для гуртківців МАН

Інноваційний простір для гуртківців МАН

8 листопада 2023 року на базі Коломийського ліцею № 9 Коломийської міської ради відбулося відкриття двох інноваційних навчальних лабораторій – біофізичної та біохімічної. Юні дослідники гуртків прикладної фізики (керівник Гургула Галина Ярославівна) та хімії (керівник Кушка Надія Йосипівна) отримали від міської влади нове сучасне устаткування та оснащення для роботи профільних гуртків.

13.11.2023
Дослідницький потенціал юних екологів та іх керівників

Дослідницький потенціал юних екологів та іх керівників

Відповідно до плану роботи Івано-Франківського обласного відділення МАН України 20-21 жовтня 2023 року на базі Долинського ліцею «Інтелект» Долинської міської ради та Вигодського ліцею Вигодської селищної ради відбувся дводенний семінар-практикум «Дослідницький потенціал змісту екологічної підготовки юних науковців Прикарпаття»

23.10.2023