Логотип

Івано-Франківське обласне відділення МАН України

Адреса:

вул. Шевченка, 79, к. 101,

м. Івано-Франківськ, 76018

E-mail: man.if@ukr.net

Новини

Міжнародні змагання з астрономії та астрофізики

Міжнародні змагання з астрономії та астрофізики

20 червня в онлайн-форматі відбулися Міжнародні змагання з астрономії та астрофізики (ІААС). У конкурсі взяли участь 4500 учнів і студентів з 87 країн. В результаті змагань Гайдей Роман і Лис Софія, учні ліцею ім. Миколи Сабата, отримали срібну відзнаку.

20.10.2023
До дня захисників і захисниць України

До дня захисників і захисниць України

З нагоди Дня Захисника та Захисниць України та 81 - ї річниці з Дня створення УПА, 28.09.23р. відбулася зустріч з Ганною Кузенко жительки с.Яблуниці яка 26.04.2022р, взяла до рук зброю і вступила до лав ЗСУ у ролі медсестри.

30.09.2023
З днем позашкілля  всіх манівців!

З днем позашкілля всіх манівців!

Сьогодні в Украіні відзначається день позашкілля. Щиро вітаємо педагогів і школярів,дотичних до цього процесу. Нехай творчий порив,креативне мислення і науковий підхід в системі МАН ніколи вас не полишають. Мирного всім неба і реалізаціі задуманого!

25.09.2023
Нагородження переможців ІІІ етапу

Нагородження переможців ІІІ етапу

19 липня відбулося урочисте нагородження переможців ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2022/2023 навчальному році в приміщенні Івано-Франківського обласного відділення Малої академії наук України.

19.07.2023
Навчально-виховний арсенал  гуртків філологічного напряму Малої академії наук як інтеграційний потенціал закладів соціокультурної сфери

Навчально-виховний арсенал гуртків філологічного напряму Малої академії наук як інтеграційний потенціал закладів соціокультурної сфери

Творча команда гуртків "СловоГРАЙ" та фольклористики Івано-Франківського обласного відділення МАН України, які працюють на базі Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка (керівник гуртка — Віталій Півторак) взяла участь в семінарі Навчально-методичного центру культури й туризму Прикарпаття "Робота клубних закладів із молоддю та дітьми під час війни: настрої, цінності, майбутнє".

09.06.2023